Jäger: presidendi kõnes oli vastuolu

Katariina Krjutškova 26. veebruar 2011, 12:42

Mulle presidendi kõne väga meeldis, kuid samas oli seal ka vastuolu, sest ühest küljest ütles president, et raha pole tähtis, aga teisest küljest on raha hirmsasti vaja, ütles Krediidiinfo asedirektor Alar Jäger.

„Ühelt poolt öeldakse, et raha on halb aga teiselt poolt tahaks palju maksuraha saada ning jagada,“ ütles Jäger. Tema arvates räägivad sellist vastuolulist juttu need, kes maksumaksmisega ise aktiivselt ei tegele.

Samas ütles Jäger, et president peabki nii vaatama vaatama, nagu ta oma kõnes väljendas. Jäger lisas, et presidendi kõnest meeldis talle kõige rohkem nö iseolemise mõte. „Peame olema siin õnnelikud, mitte meie õnn ei seisne selles, et soomlane meie üle rõõmustab. Meie heaolu ja õnn ei seisne sellest, mis kohal me kuskil topis oleme,“ lisas Jäger.

Jäger vastas Äripäeva päevaküsimusele - milliseid mõtteid tekitas presidendi aastapäevakõne?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. February 2011, 12:44
Otsi:

Ava täpsem otsing