Tallinna Televisioon on vajalik projekt

Edgar Savisaar 22. märts 2011, 00:00

Meist kellelegi pole ju uudiseks, et Eesti Vabariigi pealinn Tallinn on koduks kolmandikule Eesti elanikkonnast. Tallinna on koondunud märkimisväärne osa riigi majandus - ja kultuurielust. Poliitilisest elust rääkimata.

Ilmselt ei kahtle keegi selles, et nii suur omavalitsus vajab erinevaid kanaleid oma elanike teavitamiseks. 412 000 elanikku, 8 linnaosa, vilgas majandus- ja rikas kultuurielu tähendavad, et Tallinnas juhtub märgatavalt palju rohkem kui avalik-õiguslikud tele- ja raadiokanalid vahendada saavad või mille vastu kommertskanalid huvi tunda soovivad. Tööd tallinlase teavitamisel ei tee keegi meie eest ära. Sestap lõime Euroopa ja ka maailma kogemusele toetudes Tallinna Televisiooni.

Küll rahvaalgatuse korras, küll poliitretoorikat appi võttes on loodud negatiivset fooni lasteaedade remondi ja TTV rahastamise temaatikale. Ärgem unustagem, et tallinlane vajab mitmesuguseid teenuseid, ka informatsiooniteenust kõigis tema vormides. Üks ei välista teist. Oleks tõesti hea, kui Tallinna oma telekanali esimesi samme saadaks konstruktiivne kriitika. Sellest oleks kindlasti kasu.

Ja kui keegi märkab või kardab, et mõni saade või terve programm on ebaprofessionaalne, võtke ühendust Tallinna meedianõukoguga, mida juhib kogenud ajakirjandustegelane Allan Alaküla. Ka seal püütakse Tallinna Televisiooni toimetamistel silma peal hoida ja vajadusel neile abi osutada.

Lühendatud Tekst on pärit Edgar Savisaare blogist

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing