Viisitamm soovitas Kesknädalale lõpp teha ja eestlaste usaldus võita

Katre Pilvinski 07. mai 2011, 10:02

Keskerakonna Pärnu piirkonna aastakoosolekul esitas piirkonna esimees Mart Viisitamm kümmekond ettepanekut, kuidas erakonna mainet parandada, kuid tema vastuhakk partei pealiinile ei leidnud piisavalt toetust.

Kuuldused, et Mart Viisitamm ja veel mõned Keskerakonna liikmed kavatsevad tõsiselt erakonna juhtimistiili vastu välja astuda, levisid juba mitu nädalat, vahendas ERR.

Sellest siis tuligi, et siiani Keskerakonna Pärnumaa piirkonna liikmete hulka kuulunud erakonna aseesimees Kadri Simson vahetas paari päeva eest piirkonda, on nüüd linna piirkonna liige ja kandideeris Viisitamme kõrval piirkonna esimeheks.

Viisitamme arvates tuleb erakonna tulubaas taastada, taandudes kõigepealt kinnisvaraärist, tagasi tuleks võita eestlastest valijate usaldus, kaaluda Kesknädala väljaandmise lõpetamist ja lõpetada tuleks koostööleping Ühtse Venemaaga.

Erakonna juhtimisest aga peavad taanduma need, kes on seotud endiselt KGB ohvitserilt raha küsimisega. "Meie poliitika käib Venemaa ümber: nõupidamised Moskvas, raha Venemaalt, nüüd juba väidetavalt riigikogu liikmete arvutis ka eelnõud muuta Eesti riik kakskeelseks," rääkis Viisitamm.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    07. May 2011, 10:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing