Anne Oja • 18. mai 2011 kell 14:56

Aasmäe: käisin põrutusest hoolimata omal jalal arstil

Eesti Entsüklopeediakirjastuse ASi juht Hardo Aasmäe ütles Äripäevale, et käis täna hommikul liiklusavariis saadud raskele põrutusele vaatamata omal jalal arsti juures.

"Ütleme nii, et need on delikaatsed isikuandmed," pareeris Aasmäe algul küsimust tervise kohta. Ta möönis samas, et ei jõudnud tänasele pankrotiistungile, kuna on haiguslehel. "Olen töövõimetu," lisas Aasmäe.

Kui Äripäev küsis, miks Aasmäe sellisel juhul jalutas täna hommikul Tallinna kesklinna tänaval, kus tööle rutanud Äripäeva ajakirjanik teda nägi, vastas mees lakooniliselt: "Ta nägi valesti."

Seejärel hakkas Aasmäe seletama, et käis põrutusele ja kahenädalasele voodirežiimile vaatamata omal jalal arsti juures. "Arsti juures tuleb ikka käia," väitis ta.

Aasmäe märkis, et ei oska öelda, millal terveks saab ning ei soostunud kommenteerima, mida arvab sellest, kui kohus temalt oodatavaid dokumente kätte saamata ikkagi Eesti Entsüklopeediakirjastuse ASi pankroti välja kuulutab.

Aasmäe volitused Eesti Entsüklopeediakirjastuse juhatuse liikmena lõppesid äriregistri andmetel tänavu 23. märtsil, sest need olid tähtajalised. Vahetult enne seda määras kohus ettevõttele ajutise pankrotihalduri, kelleks on Tiina Mitt.

Hetkel kuum