Rootslased: Eesti SKP kasvu taga madalad maksudja Ericsson

Meelis Mandel 15. august 2011, 10:33

Eesti hea majanduskasvu taga on Ericsson ja madal maksukoormus, leiavad Rootsi majanduslehe Dagens Industri veebiväljaande lugejad.

Eesti teise kvartali 8,4%-lise majanduskasvu uudise kommentaariumi paarikümnes sissekandes on kõige enam räägitud Ericssoni neljanda põlvkonna mobiilsideseadmetest, mida ettevõte Tallinnas toodab. Seda nii madalamate palkade kui ka madalama maksukoormuse pärast.

Samuti kiidetakse Eestit, kes on tõusnud vaesest ja hädisest Nõukogude vabariigist Ida-Euroopa rikkamate riikide sekka. Ühtlasi soovitavad mitmed kommentaatorid Eestil saata delegatsioon Brüsselisse/Frankfurti või isegi teha suur konverents teemal, kuidas kriisist edukalt välja tulla.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. August 2011, 09:16
Otsi:

Ava täpsem otsing