FOTOD: turundustipud 2011

15. september 2011, 16:07

Täna kuulutati välja Äripäeva Turunduse TOP 2011 võitjad.

Ajakirjade osas läks võit jagamisele Presshouse'i ja Ajakirjade Kirjastuse vahel, ajalehed – Maaleht, internetikeskkonnad – Delfi, raadiojaamad – Star FM ja Power Hit Radio, TV – TV3, e-turundusagentuurid – ADM, kommunikatsioonibüroode puhul läks võit jagamisele Corpore ning KPMS & Partnerid vahel, meediaagentuurid – Inspired Communications, otseturundusfirmad – Express Post, produktsioonifirmad – Reede OÜ, reklaamiagentuurid – Division, turu-uurijate kategoorias oli võitjaid oli lausa 4 - EMOR TNS, GFK, Norstat ja SaarPoll, välireklaam – JCDecaux, üritusturundus – Kuusk OÜ, agentuuritulu koondTOPi võitja - Inspired Communications.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    20. September 2011, 11:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing