Venizelos: kriis on alles see, kui palku-pensione ei maksta

Katri Soe-Surén 27. september 2011, 16:07

Kreeka rahandusminister Evangelos Venizelos esines keset Ateenas valitsevat kaost ja streike dramaatilise sõnumiga rahvale: kriis ei tähenda pensionide ja palkade kärpimist, kriis on siis, kui neid enam üldse maksta ei suudeta.

"Jah, kärped on ebaõiglased. Me ei tohi aga seda sõda kaotada," ütles Venizelos. Kreeklased peavad tema sõnul tugevalt pingutama, et kriisi suluseisust välja murda.

Venizelos lükkas tagasi jutu, nagu oleks oodata Kreeka kontrollitud pankrotti. Rahandusminister lubas veel täna saata kirja Rahvusvahelisele Valuutafondile, milles selgitatakse säästuplaane ja kinnitatakse, et Ateena plaanid ka ellu viib.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. September 2011, 16:07
Otsi:

Ava täpsem otsing