VIDEO: veebiterror tuleb avalikuks

Aivar Hundimägi 13. oktoober 2011, 18:48

Arvamusliidrid on nimetanud sõnavabadust ühiskonna hapnikuks. Internetis võib aga sõnavabadusest saada agressiivne ja solvav rünnak.

Äripäev avaldas kevadel ravimifirma Merck Sharpe&Dohme (MSD) poolt naistearstidele korraldatud reklaamüritusel salaja jäädvustatud video pealkirja all "Salavideo arstide ajupesust". See MSD-le ravimiameti uurimise ja trahvi kaasa toonud video kogus üle 470 kommentaari. Nende seas torkas silma hulgaliselt ajakirjanikku, fotograafi, aga ka kommentaariumis sõna võtnud inimesi ründavaid ja solvavaid kirjutisi. Homme ilmuv Äripäev avalikustab räigemate kommentaaride autorid ja uurib, kuidas saab end taoliste solvangute korral kaitsta. 

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. February 2012, 21:38

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing