• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallink võib näidata nelja aastasuurimat kasumit

  Tallink teatab majandusaasta 2010/11 esimesed tulemused. Investorid ootavad nelja aasta suurimat kasumit.

  Arvata võib, et käibe poolest oli neljas kvartal ajaloo parim (viimast kvartalit saab nimetada kokkuleppeliselt neljandaks kvartaliks, kuna Tallink Grupi majandusaasta on seekord erakorraliselt 16 kuud pikk ning lõppeb augusti asemel hoopis detsembris).
  Tallink Grupi reisijate arv ulatus suvises kvartalis 2,978 miljonini, mis on peaaegu 5% enam kui aasta eest. Samuti kasvas veetud kaubaautode maht enam kui 4% ja veetud sõiduautode maht 1% võrra.
  Kasvava reisijate arvu ning tõenäoliselt kliendi kohta kasvava tulubaasi arvelt võiks Tallink Grupilt oodata ka vähemalt viimase nelja aasta parimat kvartalit.Alates 2007. aasta suvest on Tallink näidanud parimates kvartalis vastavalt 64,42 miljonit (2007/08 IV kv) ja 42,33 miljoni eurost (2009/10 IV kv) kasumit.
  Tulemusi ootava Tallink Grupi aktsia on täna kosunud 3,1%, tasemeni 0,66 eurot. Sarnaselt positiivses meeleolus on täna püsinud ka turg tervikuna (OMXT indeks +3,4%; 586,59 punktil).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Biden plaanib maksudega rikkaid pitsitama hakata
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.