9. oktoober 2012 kell 4:38

Pereheitmine Glikmanis

Eesti ühest suuremast advokaadibüroost Glikman & Partnerid OÜ sel aastal lahkunud noored vandeadvokaadid asutasid oma büroo.

"Ühel hetkel peab otsustama, kas soovid jätkata olemasolevas struktuuris, alludes teatavatele kehtivatele põhimõtetele, olemasolevate partnerite soovidele, sellisele väljakujunenud mudelile," rääkis endine Glikman & Partnerid vandeadvokaat Silja Elunurm, "Või siis on teine tee, kui tahad ise midagi uut ja lahedat teha. Siis lähed ja teed, võtadki julguse kokku ja lihtsalt lähedki pea ees vette," märkis ta.

"Olime seenioradvokaatide seltskond, kes ei olnud partnerite ringis. Olime büroos kõige kauem olijad ja lihtsalt sein tuli ühel päeval ette," lisas Elunurm.

Leon Glikmanil jagus lahkujaile häid sõnu. "Teatud regulaarsusega toimuvad pereheitmised on Eesti õigusabi turu arenguga kaasaskäiv nähtus, mis kinnitab, et turg ei ole lõplikult veel välja arenenud ja andekate ning ambitsioonikate tegijate jaoks on alati ruumi," märkis ta.

Lisaks uue büroo asutanutele on tänavu Glikmani büroost ära läinud veel kolm advokaati.

Kes advokaadibüroost lahkusid ning miks täpsemalt, loe tänasest Äripäevast.

Autor: Kadri Põlendik, Indrek Kald

Hetkel kuum