• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Autorollos võltsiti laenulepingut

  Äripäev sai ühendust Venemaal elava Roman Moiseeviga, kelle nimel on kahe miljoni kroonine sularaha laenuleping Autorolloga, millest Moiseev ise midagi ei tea.

  "Jah, kuupäev ja sünniaasta kõik klapivad. Eesnimi, perekonnanimi ja isanimi – kõik klapivad," kommenteeris Moiseev laenulepingut, mis on Autorolloga sõlmitud justkui tema poolt, ent tema teadmata. Järelikult võib leping olla võltsitud.
  Lisaks Moiseevile sõlmis Autorollo miljonikroonise sularaha laenulepingu ettevõtete likvideerija Hillar Taltsi kontrolli all olnud Est-Trade Groupiga. Talts väitis täna Äripäevale, et laenutehing toimus. Detailide osas näib aga Taltsi olevat tabanud mälukaotus. Est-Trade Groupi likvideerija on alates 2010. aasta oktoobrist korduvalt varguste eest kriminaalkorras karistatud Remy Špilev.
  2010. aasta augustis kanti kõnealused kaks sularaha laenulepingut Autorollo raamatupidamisse, Autorollo oli siis keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannuse ja Rain Rosimannuse poolt sinna kutsutud advokaat Siim Roode ettevõtte omanduses.
  Loe pikemalt neljapäevasest Äripäevast.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.