Raul Mee • Piret Reiljan • 8. detsember 2012 kell 10:56

Video Rosimannusega: minister valetas

Keit Pentus-Rosimannus  Foto: Andras Kralla

Pankrotis veofirma Autorollo tõttu skandaali sattunud keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus üha kordas lennujaamas antud intervjuus, et tema ei ole firmaga seotud.

Detsembris esitas pankrotitoimkonna kontrollitav Autorollo, keda esindab advokaadibüroo LEXTAL, Harju maakohtule poole miljoni eurose tsiviilhagi teiste hulgas keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannuse ja tema abikaasa Rain Rosimannuse vastu. Hagi esitati ka väidetavalt nende poolt ettevõtte etteotsa kutsutud advokaadi Siim Roode vastu. On kahtlus, et Rosimannuste teadmisel viidi Autorollost vara välja ja kahjustati võlausaldajaid. Autorollo on pankrotis veofirma, mis kuulus ministri isale Väino Pentusele.

Kuigi keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus on väitnud, et ta pole vara kantimise kahtluse alla sattunud veofirma Autorollo juhtimises kunagi osalenud, lükkab tema kirjavahetus Autorolloga seotud inimestega selle väite ümber, on kirjutanud Äripäev ja Eesti Ekspress.

 

Hetkel kuum