Merko tütarfirmades vahetusid juhid

Romet Kreek 02. aprill 2014, 16:37

Merko Ehituse kontserni kuuluva tütarettevõtte Merko Infra nõukogu otsustas määrata 2. aprillist ettevõtte täiendavaks juhatuse liikmeks Boris Tehnikovi ning valida juhatuse esimeheks senise juhatuse liikme Arno Eliase.

Merko Infra juhatus jätkab kolmeliikmelisena: Arno Elias (esimees), Tarmo Pohlak ja Boris Tehnikov. 2009. aastal loodud Merko Infra keskendub infrastruktuuri valdkonna, sealhulgas elektri- ja välisvõrkude ehitustöödele, seisab Merko börsiteates.

Merko Ehituse juhatus otsustas kutsuda tütarettevõtte UAB Merko Statyba nõukogust alates 2. aprillist tagasi senise nõukogu liikme Jaan Mäe ja määrata uueks nõukogu liikmeks Signe Kukini. UAB Merko Statyba nõukogu jätkab kolmeliikmelisena: Andres Trink (esimees), Tõnu Toomik ja Signe Kukin.

Kontserni kuuluv OÜ Merko Investments juhatus, millele kuulub 100%-line osalus Läti SIAs Merks, otsustas kutsuda 2. aprillist Merksi nõukogust tagasi senise nõukogu liikme Jaan Mäe ja määrata uueks nõukogu liikmeks Signe Kukini. SIA Merks nõukogu jätkab kolmeliikmelisena: Andres Trink (esimees), Tõnu Toomik ja Signe Kukin.

Muudatused oluliste tütarettevõtete juhtimises on osa Merko Ehituse kontserni ettevõtete struktuuri korrastamisest efektiivsema juhtimise ning administratiivkulude kokkuhoiu eesmärgil. Tegevuskava elluviimist alustati eelmisel aastal ning jätkatakse käesoleva aasta jooksul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. April 2014, 16:37

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing