Kristi Malmberg • 5. august 2014 kell 12:07

Air Maintenance`i omanikering laienes Küprosele

Lennukihooldusega tegeleva Air Maintenance Estonia omanikeringiga liitusid eile kaks Küprose firmat.

Äriregistri andmetel on alates 4. augustist AME omanike hulgas Sasmex Investments Limited ja Tiaravia Services Limited, kellele kahe peale kuulub veidi alla poole ettevõtte aktsiatest. Mõlemad firmad on registreeritud Küprosel, mida meeldib oma asukohamaana märkida näiteks Venemaal tegutsevatel ettevõtetel.

Baltcapi investeeringute juhi Kristjan Kalda sõnul jätkab BaltCap Air Maintenance Estonia enamusosanikuna. Uued partnerid tulevad väljastpoolt Eestit ja nende kaasamine on seotud AME äritegevuse laienemisega, märkis Kalda.

Tehingu hinda ja uute aktsionäride päritolu Kalda kommenteerida ei soovinud."Kuna meie partnerid on vähemusosanikud, siis hetkel on lennukihoolduse valdkonnas valitsevast rahvusvahelisest konkurentsist tulenevalt kokkulepe, et tehingu osapooled ja tingimused on konfidentsiaalsed," selgitas Kalda.

Juuli algusest on AMEl ka uus juhatuse esimees Jonas Butautis.

BaltCap omandas ettevõtte 2010. aastal SASilt. BaltCap on era- ja riskikapitali ettevõte, mis investeerib kasvule suunatud Baltimaade ettevõtetesse ning finantseerib ettevõtete väljaoste.

Hetkel kuum