• Jaga lugu:

  Liive: ees ootab 60 efektiivset tööpäeva

  Sandor Liive lubas teha järgnevad 60 päeva kõige efektiivsemat tööd.Foto: Andras Kralla

  Eesti Energia juhi Sandor Liive ametiaeg lõpeb novembris ja edasisi plaane tal pole, kinnitas Liive Äripäevale. Täna kirjutas Eesti Ekspress, et tema mantlipärijaks saab Hando Sutter.

  "Kulda on vaja, hõbe mind ei rahulda," kommenteeris Jordaanias viibiv Sandor Liive oma võimalikku väljavahetamist Eesti Energia juhi kohalt. Jordaanias viibiv Liive lubas Äripäevaga rääkides, et teda ootab ees 60 kõige efektiivsemat tööpäeva.Praegune juht Liive möönis, et on Eesti Energia nõukogu esimehe Erkki Raasukesega juhikonkursist rääkinud, kuid tema teada langetatakse uue juhi ametissemääramise otsus järgmisel nõukogu koosolekul. Raasukest ei õnnestunud Äripäeval Jordaanias tabada, sest ta varjus hotellituppa, kus valmistab ette pressiteadet. Kaks tundi hiljem teatas Raasuke Äripäevale saadetud e-kirjas, et Eesti Energia nõukogu jätkab uue juhi valimise küsimuse arutamist oma järgmisel koosolekul ning seni ei ole põhjust antud teemal pikemalt peatuda.Eesti Ekspressi teatel valiti Eesti Energia uueks juhiks Hando Sutter, kes töötab elektribörsil Nord Pool Baltimaade ja Vene turu juhina.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.