Harry Tuul • 1 oktoober 2014

Liive: ees ootab 60 efektiivset tööpäeva

Sandor Liive lubas teha järgnevad 60 päeva kõige efektiivsemat tööd.  Foto: Andras Kralla

Eesti Energia juhi Sandor Liive ametiaeg lõpeb novembris ja edasisi plaane tal pole, kinnitas Liive Äripäevale. Täna kirjutas Eesti Ekspress, et tema mantlipärijaks saab Hando Sutter.

"Kulda on vaja, hõbe mind ei rahulda," kommenteeris Jordaanias viibiv Sandor Liive oma võimalikku väljavahetamist Eesti Energia juhi kohalt. Jordaanias viibiv Liive lubas Äripäevaga rääkides, et teda ootab ees 60 kõige efektiivsemat tööpäeva.Praegune juht Liive möönis, et on Eesti Energia nõukogu esimehe Erkki Raasukesega juhikonkursist rääkinud, kuid tema teada langetatakse uue juhi ametissemääramise otsus järgmisel nõukogu koosolekul. Raasukest ei õnnestunud Äripäeval Jordaanias tabada, sest ta varjus hotellituppa, kus valmistab ette pressiteadet. Kaks tundi hiljem teatas Raasuke Äripäevale saadetud e-kirjas, et Eesti Energia nõukogu jätkab uue juhi valimise küsimuse arutamist oma järgmisel koosolekul ning seni ei ole põhjust antud teemal pikemalt peatuda.Eesti Ekspressi teatel valiti Eesti Energia uueks juhiks Hando Sutter, kes töötab elektribörsil Nord Pool Baltimaade ja Vene turu juhina.

Hetkel kuum