Maarit Eerme • 22. oktoober 2015 kell 14:30

Uue Ülemiste keskuse esimene aasta ületas ootusi

23. oktoober 2014 Ülemiste keskuse pidulik avamine  Foto: Raul Mee

Ülemiste keskuse direktor Guido Pärnits ütles, et neil on läinud oodatust paremini, kui arvesse võtta prognoositud käivet, külastajate ja ostude hulka.

Uuenenud Ülemiste keskuse avamisest möödub 23. oktoobril üks aasta. „Eriti head meelt tekitab suur conversion rate, mis näitab, et inimestel meeldib siin keskuses aega veeta ja sellest tulenevalt viib ka suurema ostude arvuni,“ kommenteeris Pärnits. Ta märkis, et hea meel on ka Emori kaubanduskeskuste seire tulemuste üle, kus ollakse Tallinna ja Harjumaa elanike eelistatuim ostukeskus.

Loe Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee, millised muudatused on aasta jooksul keskuses toimunud ning kui palju on keskuses kauplusi vahetunud. Kas kõik kauplused on rahul tulemustega ning kui suureks ennustab Pärnits keskuse kaupluste käivet selleks aastaks. 

Hetkel kuum