Äripäev • 15. aprill 2016
Jaga lugu:

Elisa kasvatas käivet

Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen.  Foto: Raul Mee

Elisa kasvatas aasta esimeses kvartalis võrreldes eelmise aasta sama ajaga 4G-klientide arvu ning käivet. 4G-kliente võitis Elisa aastaga juurde üle 167 000 ning käivet kasvatas 5,5% võrra.

Elisa juhatuse esimehe Sami Seppäneni sõnul on ettevõtte majandusaasta alanud edukalt. Elisa käive ulatus esimeses kvartalis 23 miljoni euroni ning korraliku tõusu tegi ka EBITDA ehk ärikasum enne kulumit, mis ulatus aasta esimese kvartali lõpus tasemeni 32,9%ni. 

Elisa juht märkis, et peamine kasv käibes tuleneb klientide üha suurenevast huvist kaasaegseimate 4G-interneti teenuste vastu. Aasta esimese kvartali lõpus oli Elisal 4G-interneti kliente 277 000 ning aasta tagasi esimese kvartali lõpus 110 000.

Elisa käive ulatus eelmise aasta esimeses kvartalis 22 ning sel aastal samas ajavahemikus 23 miljoni euroni.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum