Äripäev • 21. juuli 2016 kell 10:00

Rautakesko vahetas ärinime

Rautakesko AS uueks ärinimeks registreeriti AS Kesko Senukai Estonia.  Foto: Eiko Kink

Ehitus- ja kodusisustuskaubamajade võrku juhtiva ettevõtte Rautakesko AS uueks ärinimeks registreeriti AS Kesko Senukai Estonia. K-rauta kaupluste töös ärinime vahetamine muudatusi kaasa ei too, teatas Kesko Senukai.

Kesko Senukai Estonia juht Alo Ivask selgitas, et Kesko viis Baltikumi äri ühtse juhtimise alla ning müüs aprillis Eesti ja Läti osa Leedu tütarfirmale Senukai.

21. juulist on AS Rautakesko uus ärinimi AS Kesko Senukai Estonia. Ärinimi on juba vahetunud Leedus ning muutub lähiajal Lätis. Ettevõtte muud andmed ei muutu ning jõusse jäävad ka kõik kohustused ja soodustused.

Kesko Senukai võrgustikku kuulub 8 K-rauta poodi Eestis, 85 Senukai ja Statybų duona poodi Leedus, 8 K-rauta poodi Lätis ning 14 OMA poodi Valgevenes. Võrgu  käive ulatus 2015. aastal 583 miljoni euroni.

Kogu Kesko grupi käive oli eelmisel aastal ligi 9 miljardit eurot. Grupp annab tööd ligi 45 tuhandele inimesele.

Hetkel kuum