Kadi Neemre • 26. oktoober 2016 kell 19:10

Apple toob järgmisel aastal turule 3 uut iPhone'i mudelit

Apple lipulaev iPhone  Foto: EPA

Nikkei Asian Review allikate andmetel paiskab Apple järgmisel aastal müüki kolm uut iPhone’i mudelit, millel kõigil on klaasist tagakaas.

Uued 5,5, 5 ja 4,7 tollised klaasist tagakaanega mudelid võib allikate sõnul seekord toota mõni teine tehas kui tavapärane Foxconn.

Juba pikemat aega on ringelnud kuulujutud, mille kohaselt on järgmine Apple'i lipulaev, iPhone 8, läbi teinud põhjaliku disaini värskenduskuuri.

KGI analüütik Ming-Chi Kuo prognoosis juba septembris, et 2017. aasta iPhone’i väljalaste võib olla klaasist korpusega. Mais viitasid Pacific Cresti tellimused, et uuel iPhone Pro-l võib olla kumer ekraan.

Apple on juba ka testinud läikiva telefoni populaarsust tarbijate hulgas iPhone 7 Plus-ga, mida on küll aga seoses selle turuletulekuga sellel sügisel veel vähe toodetud, mistõttu on järeldusi teha veel liiga vara. 

Samsung on aga juba tõestanud, et läikivad telefonid on tarbijate hulgas populaarsed, kuid sellel võivad olla ka teised kasutusvõimalused. Selge klaasiga telefon võiks sisaldada ka silmasensoreid, mis oleksid ühildatavad virtuaalreaalsuse seadmetega, usub UploadVRi ettevõtja Robert Scoble.

 

Hetkel kuum