• Jaga lugu:

  Apple toob järgmisel aastal turule 3 uut iPhone'i mudelit

  Apple lipulaev iPhoneFoto: EPA

  Nikkei Asian Review allikate andmetel paiskab Apple järgmisel aastal müüki kolm uut iPhone’i mudelit, millel kõigil on klaasist tagakaas.

  Uued 5,5, 5 ja 4,7 tollised klaasist tagakaanega mudelid võib allikate sõnul seekord toota mõni teine tehas kui tavapärane Foxconn.
  Juba pikemat aega on ringelnud kuulujutud, mille kohaselt on järgmine Apple'i lipulaev, iPhone 8, läbi teinud põhjaliku disaini värskenduskuuri.
  KGI analüütik Ming-Chi Kuo prognoosis juba septembris, et 2017. aasta iPhone’i väljalaste võib olla klaasist korpusega. Mais viitasid Pacific Cresti tellimused, et uuel iPhone Pro-l võib olla kumer ekraan.
  Apple on juba ka testinud läikiva telefoni populaarsust tarbijate hulgas iPhone 7 Plus-ga, mida on küll aga seoses selle turuletulekuga sellel sügisel veel vähe toodetud, mistõttu on järeldusi teha veel liiga vara. 
  Samsung on aga juba tõestanud, et läikivad telefonid on tarbijate hulgas populaarsed, kuid sellel võivad olla ka teised kasutusvõimalused. Selge klaasiga telefon võiks sisaldada ka silmasensoreid, mis oleksid ühildatavad virtuaalreaalsuse seadmetega, usub UploadVRi ettevõtja Robert Scoble.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.