• Jaga lugu:

  Obama plaanib Venemaad karistada

  Barack ObamaFoto: epa

  Asjaga kursis olijate sõnul teatab USA presidendi Barack Obama administratsioon õige pea uutest Venemaa-vastastest sanktsioonidest seoses presidendivalimiste tulemuste võimaliku mõjutamisega.

  Allikate sõnul laiendatakse praegu kehtestatud sanktsioone ning kasutusele võetakse ka diplomaatilised meetmed, et Venemaale seoses presidendivalimiste mõjutamisega kätte maksta, vahendab CNN.
  Venemaa välisministeeriumi pressiesindaja läkitas juba ka Venemaa-poolse vastuse, milles väidetakse, et kui USA astub diplomaatilisi samme, vastab Venemaa samaga. “Kui Washington tõepoolest teeb uusi ja vaenulikke samme, saavad need vastuse. Iga diplomaatiline samm, mida astutakse Venemaa tegevuste suhtes USAs, põrkub tagasi USA tegevusele Venemaal,” kirjutas Maria Zahharova ministeeriumi kodulehel. “Ausalt öeldes oleme me väsinud valedest Vene häkkerite kohta, see on lihtsalt valeinfo, mida Obama administratsioon esitab, et oma eksimusi välja vabandada,” jätkas ta.
  USA luureametnikud on veendunud, et Vene häkkerite eesmärk oli kahjustada demokraatide presidendikandidaadi Hillary Clintoni kampaaniat. Ametnike sõnul oli häkkerite esialgne idee muuta kogu kampaania ning presidendivalimised tervikuna segasemaks.
  USA ametnikud on Vene häkkerite tegevusest häiritud ning muretsevad, et valitsus pole võimeline Venemaa tegevust ja eesmärke ennustama. “Võimetus asju ette näha on probleem, mis kummitab valitsust igast otsast,” muretses ametnik.
  Novembri alguses toimunud valimiste tulemusena võitis vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump demokraat Hillary Clintonit ning Trumpist saab Ameerika Ühendriikide 45. president. Ta asub ametisse 20. jaanuaril.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Nädala raadiohitid: edukate naiste õppetunnid ja muudatused ühisrahastuses
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.