• Jaga lugu:

  Kohus pikendas Vene eksmajandusministri koduaresti

  Täna pikendas Moskva Basmannõi kohus endise majandusministri Aleksei Uljukajevi koduaresti kuni 15. aprillini. Uljukajevit süüdistatakse 2 miljoni dollari altkäemaksu võtmises.

  Kohtus palus uurija Roman Nesterov pikendada Uljukajevi koduaresti, kuna teha on veel suur hulk uurimistoiminguid, kuid arvestades Uljukajevi kui endise ministri positsiooni, võib ta uurija hinnangul seda takistada.
  Uljukajev palus kohtul pehmendada koduaresti tõkendit, näiteks määrata talle riigist väljasõidukeeld. „Koduaresti korral palun lubada mul külastada meditsiiniasutusi,“ lisas Uljukajev. Kuid uurija Nesterov väitis seepeale kategooriliselt: „See võimaldaks Uljukajevil kontrollimatult kohtuda igasuguste tegelastega, sealhulgas tunnistajad. Lisaks võib ta lahkuda Vene Föderatsiooni piiridest ka ilma välispassita.“
  Kohtunik Jelena Lenskaja lükkas lisaks koduaresti alt vabastamise taotlusele tagasi ka Uljukajevi soovi teha jalutuskäike, käia arstil, samuti keelati lapsehoidjal kohtualuse koju minek. Kohtunik põhjendas oma keeldumist sellega, et Uljukajevit süüdistatakse eriti raskes kuriteos, mille eest on ette nähtud kuni 15aastane vanglakaristus.
  Uljukajevi vastu algatati kriminaalasi pärast seda, kui ta tabati 15. novembril majandusministrina Rosnefti esindajalt eriti suures koguses altkäemaksu võtmast. Talle määrati uurimise ajaks kuni 15. jaanuarini koduarest, mida kohus täna pikendas kuni 15. aprillini. Eksminister ei tunnistanud täna kohtus endiselt süüd ning keeldus ütlustest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.