Äripäev • 27. jaanuar 2017 kell 7:14

Elisa rõõmustab käibe kasvu üle

Elisa Eesti juht Sami Seppänen.  Foto: Elisa

Majandusaasta tugeva tulemusega lõpetanud Elisa kasvatas mullu käivet 4,2% võrra: käive ulatus 99,33 miljoni euroni, 2015. aasta käive oli 95,36 miljonit eurot, teatas ettevõte.

Elisa ärikasum enne kulumit ehk EBITDA oli eelmisel aastal 32,1% ehk 31,85 miljonit eurot ning üle-eelmisel aastal 31,3% ehk 29,8 miljonit eurot. Aastaga kasvas Elisa ärikasum enne kulumit 6,9% võrra.

Juhatuse esimees Sami Seppänen märkis, et eelmisel aastal kasutas 73% Elisa andmesidekasutajatest 4G-internetti ning internetikasutuse maht mitmekordistus. Mullu täiendas Elisa oma andmesidevõrku pea poole tuhande uue ja moderniseeritud tugijaama võrra, ettevõte ehitas 328 uut ning moderniseeris 161 tugijaama.

Elisa aktsiad on noteeritud NASDAQ OMX Helsingi börsi suurettevõtete nimekirjas. Elisa teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti, ettevõte tegutseb 40 riigis.

Hetkel kuum