Äripäev • 30. jaanuar 2017 kell 8:36

Maksuameti juhiotsing läheb teisele ringile

Maksu- ja tolliamet.  Foto: Meeli Küttim

Riigikantselei teatas täna, et riigisekretär kuulutab välja avaliku konkursi maksu- ja tolliameti peadirektori ametikoha täitmiseks.

Maksu- ja tolliameti endisele juhile Marek Helmile hakati mantlipärijat otsima juba mullu oktroobris, sest Helm asus jaanuaris tööle tarkvara- ja ärikonsultatsioonide ettevõttes Nortal. Jaanuaris lõppema pidanud konkurss kuulutati läbikukkunuks.

"Tippjuhtide valikukomisjon otsustas täna, et maksu- ja tolliameti peadirektori konkursi lõppvooru ei pääse ükski kandidaat. Sellega on konkurss luhtunud. Ametikohale korraldatakse uus konkurss,“ teatas Äripäevale riigikantselei kommunikatsioonijuht Kristiina Tiimus kaks nädalat tagasi.

Täna alanud konkursile on aega end üles seada 14. veebruarini.  

Hetkel kuum