Artikkel
 • Jaga lugu:

  Tallinna Sadama tütar kukkus

  Tallinna sadam.Foto: Andres Haabu

  Tallinna Sadama tütarfirma TS Energia käive ja kasum langesid. Juurde palgati 16 töötajat ning ettevõte tegi ka suuri investeeringuid.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et elektrienergia müügi ja võrguteenuse osutamisega tegeleva TS Energia OÜ müügitulu langes mullu 3 protsenti, 12,18 miljoni euroni. Ärikasum vähenes 16 protsenti, 777 833 euroni (võrreldes eelneva aastaga).
  Ettevõttes töötas mullu keskmiselt 73 inimest, mida on aasta varasemast 16 võrra rohkem. Käive töötaja kohta kukkus 24 protsenti, 166 876 euroni. Keskmine brutotasu langes 8 protsenti, 1784 euroni kuus. 

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  Ettevõte asutati 2004. aasta teisel poolel, siis olid tegevusaladeks jaotusvõrgu kaudu elektrienergia ning võrguteenuse osutamine ja müük. Tegevust laiendati 2011. aastal ning toona alustati sadamas vee- ja kanalisatsioonivõrkude haldamisega.
  „Suuremad investeeringud tehti Vanasadamas ja Muuga sadamas,“ kirjutas ettevõte tegevusaruandes. „2016. aastal jätkati Euroope Liidu  kaasfinantseeritava projekti Twin-Port 2 töödega, mille raames ehitati Vanasadamas välja laevade reoveevastuvõtmise torustik, mis ühendati AS Tallinna Vee reovee süsteemiga.“
  TS Energia OÜ emafirma on Tallinna Sadam AS. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Investeerimisplatvormi juht: rikkusest pole kasu, kui meil planeeti enam pole
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.