• Jaga lugu:

  Ehitusfirma BauEst tuli suurest kahjumist välja

  Eurod.Foto: Bloomberg

  Üle-Eestiliselt tegutsev ehitusfirma BauEsti käive langes, aga ettevõte suutis suurest kahjumist välja tulla ja veidi kasumit teenida.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et elamute ja teiste hoonete ehitusega tegeleva BauEst OÜ müügitulu langes mullu 4 protsenti, 7,30 miljoni euroni. Ärikasum ulatus 22 471 euroni, veel 2015. aastal saadi 539 645 eurot kahjumit.
  Mullu töötas firmas keskmiselt 42 inimest, see näitaja ei muutunud. Käive töötaja kohta langes 4 protsenti, 173 725 euroni. Keskmine brutotasu
  „2016. aastaks seatud eesmärgid suudeti suuremas osas täita. Ehitustöid teostati üle Eesti – Lääne-Eestis, Saaremaal, Hiiumaal, Harjumaal ja Ida-Virumaal,“ kirjutas firma oma tegevusaruandes.
   

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  „Huvitavateks ehitustöödeks olid Triigi ja Sõru sadamad, SKS tekstiilitööstuse tootmishoone Narvas, Cipaxi tootmishoone Läänemaal, Restmeci tootmishoone laiendus Tartumaal, Aegviidu katlamaja ja kuivati ehitustööd, Märjamaa saunahoone ehitustööd ja Norma tootmishoone rekonstrueerimine.“
  „2017. aasta prognoositav müügitulu on 8,5 miljonit eurot ning puhaskasum 200 000 eurot,“ kirjutas juhtkond aruandes.
  Bauest OÜ omanikud on Kuressaare Ehitus AS (25 protsenti), Toomas Toompuu (25 protsenti), Jürgen Rannama (25 protsenti) ja Märt Mägi (25 protsenti). Eelmisel aastal firmast dividende ei võetud. 2015. aastal maksid omanikud omale dividende aga 120 000 eurot.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Kas osta või rentida?
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.
Lauri Kurvits - vikaar ja kirglik meresõitja
Lauri Kurvits on oma elus kokku sidunud kolm üsna eri­palgelist tegevust, milles kõigil kanda võrdväärselt tähtis roll. Olles tegev kaitseväes ning toimetades Tallinna praost­konnas vikaarina, on ta ka Kalevi Jahtklubi ülem ning kirglik meresõitja, kes vabal hetkel purjed heiskab. Äripäeva Suve-eri uuris mehe tegemisi lähemalt.
Lauri Kurvits on oma elus kokku sidunud kolm üsna eri­palgelist tegevust, milles kõigil kanda võrdväärselt tähtis roll. Olles tegev kaitseväes ning toimetades Tallinna praost­konnas vikaarina, on ta ka Kalevi Jahtklubi ülem ning kirglik meresõitja, kes vabal hetkel purjed heiskab. Äripäeva Suve-eri uuris mehe tegemisi lähemalt.