• Jaga lugu:

  Tallinnas toimus eriline kohtumine

  Soome ja Balti gaasivõrkude juhtide kohtumine.Foto: Elering

  Tallinnas kohtusid esimest korda ühise laua taga Soome ja Balti gaasivõrkude juhid, teatas Elering.

  Reedel kohtuvad Tallinnas Eleringi peakontoris Soome ja Balti riikide gaasi ülekandevõrke haldavate ettevõtete juhid. Tegemist on esmakordse kokkusaamisega sellises formaadis. Kohtumisel on kõne all gaasituru ja -taristu areng piirkonnas, sealhulgas Eesti–Soome gaasiühenduse Balticconnector ja Leedu–Poola ühenduse GIPL projektid.
  Turu teemadest käsitletakse visiooni Balti riike ja Soomet hõlmava ühise turupiirkonna väljaarendamisest aastaks 2020. Muu hulgas eeldab see ühise tariifimetoodika ja gaasi transiidiga seotud riikidevahelise kompensatsioonimehhanismi väljatöötamist.
  Kohtumisel osalevad Soome firmade Gasum OY ja Baltic Connector OY, Eleringi, Läti gaasisüsteemihalduri Conexus Baltic Grid ning Leedu süsteemihalduri AB Amber Grid juhid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhtimine avalikus sektoris meenutab absurdiklassikat
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Nokia kasumiüllatus julgustas analüütikuid hinnasihte tõstma
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Raadiohommikus: Lehar Küti uued ametid, hämarad poed ja kuuma kooli tihe sõel
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.
AstraZeneca juht: me tõstame vaktsiini hinda
AstraZenecal ei ole plaanis tulevikus koroonavaktsiini ilma kasumita toota ja kui horisontaalsed tellimused on kohale toimetatud, kavatseb ettevõte hindu tõstma hakata, ütles ettevõtte juht teise kvartali tulemusi teatades.
AstraZenecal ei ole plaanis tulevikus koroonavaktsiini ilma kasumita toota ja kui horisontaalsed tellimused on kohale toimetatud, kavatseb ettevõte hindu tõstma hakata, ütles ettevõtte juht teise kvartali tulemusi teatades.