Äripäev • 27. märts 2018 kell 9:29

Elon Musk hakkab tootma Legosid

Elon Musk  Foto: epa

Ameerika visionäär ja ettevõtja Elon Musk teatas, et tema ettevõte The Boring Company hakkab tootma Lego-klotse, mida valmistatakse tunneliehitustelt üle jäävast kivist.

Musk teatas sellest oma Twitteri kontol.

New Boring Company merch coming soon. Lifesize LEGO-like interlocking bricks made from tunneling rock that you can use to create sculptures & buildings. Rated for California seismic loads, so super strong, but bored in the middle, like an aircraft wing spar, so not heavy.— Elon Musk (@elonmusk) March 26, 2018

"Peagi ilmuvad Boring Company uued tooted. Need on elusuuruses Lego-kiviklotsid, millest saab luua skulptuure ja ehitada hooneid. Need on supertugevad, seest õõnsad nagu lennukitiib, seega mitte rasked, ning sobivad California seismilisele koormusele," säutsus Musk.

Esimene komplekt Lego-telliseid on pühendatud Vana-Egiptusele. Nendest saab Muski sõnul moodustada püramiide, sfinkse, pühamuid jt ehitisi.

Jaanuaris lasi Muski tunnelifirma The Boring Company välja partii leegiheitjaid, hinnaga 500 dollarit tükk. Kõik 20 000 leegiheitjat müüdi maha alla nädalaga ning nii teenis Musk "zombide vastu võitlemise relva" müügist vaid nelja päevaga 10 miljonit dollarit.

Kusjuures algul oli leegiheitja hinnaks mõeldud 30 dollarit.

Hetkel kuum