Tallinki laeval hukkus tööõnnetuses eesti maaler

30. mai 2018, 12:21
Tallink
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180530/NEWS/180539982/AR/0/AR-180539982.jpg

Tallinki Silja Line’i kaubamärgi all sõitval laeval Silja Symphony hukkus üle-eelmisel nädalal tööõnnetuses eestlasest maaler, kelle oli laevale palganud allhankefirma, kirjutas Ilta-Sanomat. Juhtunut uurib politsei.

Väljaandele kinnitas seda ka Tallink Silja kommunikatsioonijuht Marika Nöjd. Tema sõnul tegi mees kajutis remonti. „Õnnetus juhtus reede öösel vastu laupäeva. Politsei uurib, mis täpselt juhtus,” ütles Nöjd.

Surm avastati alles hommikul, laeva jõudmisel Ahvenamaale, kus surnukeha anti üle Soome võimudele. Kuigi Nöjd ütles, et neil puudub täpsem info mehe surma põhjuse kohta, kirjutas Rootsi leht Sjömannen, et tõenäoliselt sai ta valgustist elektrilöögi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. May 2018, 12:24

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing