Äripäev • 18. juuni 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Tallinn üritab jälle velotaksosid kontrolli alla saada

Velotakso Tallinna vanalinnas.  Foto: Scanpix

Tallinn üritab velotaksodele kehtestada tavataksodega sarnased reeglid ja loodab sellega kesklinnas lokkava tegevuse ikkagi kontrolli alla saada.

Tallinna linn kehtestab juulis velotaksodele täpsemad tegutsemisreeglid ning võrdsustab velotaksoteenuse taksoteenuse osutamisega. Praegu puudub linnavalitsusel täpne andmestik selle kohta, kes velotakso teenust osutavad ja milline on nende hinnapoliitika, vahendasid ERRi raadiouudised.

Juulis hakkab Tallinna transpordiamet väljastama velotaksodele teenindajakaarte, mis peaks olukorda korrastama.Tallinna Kesklinna vanem Vladimir Svet ütles, et praegu polegi kontrolli, kuid teenindajakaartide väljastamise eesmärk on aru saada, kui palju neid velotaksosid on."Tulevikku vaadates annab see võimaluse arutada selle üle, et oletame, et neid registreerub näiteks 1000, siis me saame arutada, kas 1000 on palju või peaks piirama nende arvu. Vaja on aru saada, kui suur ja lai see ärisektor on," märkis ta.

Loe pikemalt ERRi uudisteportaalist.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt