Äripäev • 15. august 2018
Jaga lugu:

Eesti Panga eksjuht siirdub poliitikasse

Andres Sutt
Andres Sutt   Foto: Andras Kralla

Endine Eesti Panga asepresident ja IMFi direktorite nõukogu liige Andres Sutt liitus Reformierakonnaga ja kandideerib märtsis riigikogu valimistel, teatas partei.

Sutt ütles pressiteate vahendusel, et tahab anda Eesti majandusele uue hingamise: tööjõu maksustamine, aktsiisid ja ettevõtlusmaksud tuleks tema sõnul kriitiliselt üle vaadata. Teine teema, milles asjad pole Suti meelest hästi, on eelarvetasakaal.

Sutt on töötanud Euroopa Finantsstabiilsuse Fondis (EFSF) tegevjuhi vanemnõunikuna, Euroopa Stabiilsusmehhanismis (ESM) pangandusdivisjoni juhina ning Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) direktorite nõukogu liikmena. 2017-2018 töötas ta Eesti Energias, 2001-2009 oli Eesti Panga asepresident.

Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt