• Peagi uue omaniku kätte mineva Kaarli Hambapolikliiniku kliinikuid külastasid patsiendid mullu üle 90 000 korra.Foto: Meeli Küttim
  Jaga lugu:

  Kaarli Hambapolikliinik saab uue omaniku

  Kaarli Hambapolikliinik OÜ omanikuks saab Baltikumi erakapitali investeerimisfirmale BaltCap kuuluv DenCap Investeeringud.

  Tehinguga koonduvad ühte ettevõtete gruppi Kaarli Hambapolikliinik ja Unimed Kliinikud, teatas Baltcap. Tehingu hinda osalised ei avalikusta.
  Investeermisfirma teatel jääb Kaarli Hambapolikliinik tegutsema senistel põhimõtetel iseseisva ettevõttena. Patsientide ravi- ja teenusetingimused Kaarli Hambapolikliiniku kliinikutes ei muutu. Samuti jäävad samaks ja kehtivad kõik kokkulepped oma töötajatega.
  Kaarli Hambapolikliiniku praeguste omanike esindaja Laidar Laos tõdes, et ostusoov tuli BaltCapi poolt. "Leidsime, et meie väärtused klapivad, jagame sarnast nägemust ettevõtte ja selle kaubamärgi iseseisvas jätkamises ning juba alustatud arendused saavad edukalt ellu viidud ka uue omanikuga," ütles Laos.
  BaltCapi juhtivpartner Martin Kõdari sõnul sobib investeering Kaarli Hambapolikliinikusse hästi nende pikaajalise strateegiaga, et laiendada DenCapi portfellis olevate kliinikute gruppi.
  BaltCap on praegu või varasemalt olnud omanik mitmes Eesti meditsiinisektori ettevõttes: töötervishoiuettevõttes Qvalitas, meditsiinilaboris Synlab ja uuringuettevõttes eGeen. Samuti on BaltCap Unimed Gruppi kuuluvate Unimedi Tallinna, Tartu ja Pärnu kliinikute ning Dental Designi hambalabori omanik. Leedus kuulub neile InMedica tervisekeskuste kett ning üle Baltikumi tegutsev laboriseadmeid pakkuv ettevõte LaboChema.
  DenCap Investeeringud omandab ettevõttest 100%. Tehing saab jõustuda pärast konkurentsiametilt loa saamist, mis võib Baltcapi teatel juhtuda neljanda kvartali jooksul.
  Kaarli Hambapolikliinik on tegutsenud järjepidevalt alates 1998. aastast. Ettevõtte peamine tegevusala on eriliigiliste hambaraviteenuste osutamine. Kaarli Hambapolikliinikul on neli tegevusüksust – Kaarli Hambaravi, Sõpruse Hambaravi, Ülemiste Hambaravi ja Kaarli Hambalabor. Kaarli Hambapolikliinikus on kõikide üksuste peale kokku 43 ravikabinetti. 2017. aastal oli kliinikutel patsiendikülastusi 91 801 ning ettevõtte käive ulatus 9,4 miljoni euroni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.