Äripäev • 14. november 2018 kell 13:20

Raadiohommikus: Eesti parim restoranikriitik, Brexit ja KÜde kaaperdamine

Eesti parim restoranikriitik Heidi Vihma  Foto: PEETER LANGOVITS

Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis on kütuse hinna ja Brexiti kõrval juttu restoranidest ning korteriühistute kaaperdamisest.

Stuudiokülalisteks on äsja Eesti parimaks restoranikriitikuks tunnistatud Äripäeva restoranitesti tegija Heidi Vihma (kell 8.30) ja advokaadibüroo Rask advokaat Angela Kase (kell 8.00). Brexiti viimasest seisust räägime enne üheksat ajakirjanik Kristjan Pruuliga.

Muul ajal on teemadeks viimased sündmused aktsiaturgudel, kütuse hinna kiire kukkumine, Äripäeva neljapäevane kaanelugu pensionisammaste reformist ja vaatame ka, millega võlusid peakorteri asukohta otsinud Amazoni New York ja Põhja-Virginia ning mida on meil sellest kõrva taha panna.

Stuudios on uudistetoimetaja Ken Rohelaan ja saatejuht Meelis Mandel.

Päev jätkub kolme saatega:

11.00–12.00 „Isemajandav Eesti“. Kuidas e-residentsus aitab Eestit muuta maailma parimaks ärikeskkonnaks? Millist kasu saavad ettevõtjad ja riik e-residentidest, milliseid probleeme võib e-residentsus tekitada ning milliseid aitab lahendada? Nendel teemadel räägivad saates Teenusmajanduse Koja nõukogu liige Ivar Veskioja ja e-residente teenindava ettevõtte LeapIN juht Allan Martinson. Saadet juhib Aivar Hundimägi.

13.00–14.00 „ Eetris on ehitusuudised“. Saates on külas riigikogu majanduskomisjoni liige Erki Savisaar Keskerakonnast, kes selgitab, millised on erakonna seisukohad ehitussektori jaoks olulistel teemadel. Selgub, kuidas Keskerakond soovib leevendada tööjõuprobleemi, kuivõrd õnnestunud on Savisaare hinnangul uus riigihangete seadus, millisel moel peaks ehitussektor digitaliseeruma ning kui kiiresti ja millise raha eest peaks suuremad maanteed ehitama neljarajaliseks. Saadet juhib Lauri Leet.

15.00–16.00 „Innovatsiooniminutid“. Seekordses saates katsuvad saatejuhid Kirke Klemmer ja Villy Paimets panna end algaja e-kaupmehe kingadesse ning välja uurida, mida üht veebipoodi üles ehitades kindlasti tähele panna, et tulevased kliendid oma ostutee kenasti lõpuni käiks.

Kuula raadiot otse SIIT.

Hetkel kuum