Äripäev • 16 mai 2019
Uudised
Ainult tellijale

Galerii: Pärnu juhtimiskonverentsil vaadatakse asju kliendi pilguga

Publikuga jagas oma lugu ametist lahkuv Eesti Panga president Ardo Hansson.  Foto: Urmas Kamdron

Täna algas Pärnus järjekorras 24. Pärnu juhtimiskonverents, mis sel aastal kannab provokatiivset pealkirja „Muutu või sure“ ja keskendub muutuste rollile organisatsiooni igapäevaelus ning kliendikesksele mõtlemisele.

Kahepäevase Pärnu juhtimiskonverentsi käigus avatakse trendisõnaks kujunenud disainimõtlemise põhimõtteid. Samuti saavad kõik osalejad kaasa tööriistakasti, mille abil saab disainjuhtimise elluviimise põhimõtteid rakendada juba järgmisest päevast pärast konverentsi.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum