Äripäev • 15. oktoober 2019 kell 5:27
Uudised
Ainult tellijale

Huawei kutsub Eesti ametnikud ja võrguoperaatorid tutvuma turvameetmetega

Huawei Brüsselis asuv küberturvalisuse keskus  Foto: Pressimaterjalid

Huawei Balti regiooni juht Ricky Chen lausus, et Eesti riik võiks võtta eeskuju Norra riigist, kus antakse võrdne võimalus kõigile tarnijatele ning võrguoperaatorid on ise vabad valima, kellelt seadmeid soetatakse.

„Oleme ka Eestis valmis pakkuma võrgutehnikat, mis vastab kõigile turvalisusnõuetele. Võimaldame kõigile oma võrguseadmeid ja lähtekoode testida ning turvameetmete tõhususes veenduda meie Brüsseli küberturvalisuse keskuses. Ka Eesti ametnikud ja võrguoperaatorid on väga oodatud neid teste läbi viima,“ selgitas Chen.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum