Allan Rajavee • 30. jaanuar kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Brexiti agoonia jätkub pingeliste kõnelustega

Šoti iduettevõtja Vicky Brocki hinnangul on Suurbritannia valitsus suutnud manipuleerida avaliku arvamusega ja muutnud saareriigi ettevõtjad Brexiti probleemide suhtes tuimaks.   Foto: Andras Kralla

Homme lahkub Suurbritannia Euroopa Liidust, kuid see on alles Brexiti algus, sest London ja Brüssel pole suutnud kokku leppida pikaajaliste suhete detaile, näiteks kuidas alates järgmisest aastast liiguvad kaubad ja inimesed ELi ning Ühendkuningriigi vahel.

Suurbritannia lahkumine algab kaadritest – homme pakivad oma asjad Brüsselis kokku Suurbritannia europarlamendi 73 saadikut ja institutsioonide ametnikud. Laupäeva varahommikul langetatakse Brüsselis Euroopa Liidu peahoone eest Ühendkuningriigi lipp, mis viiakse pärast tseremooniat ELi muuseumisse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum