Koit Brinkmann • 8. oktoober kell 9:49
Uudised
Ainult tellijale

„Savisaare panga“ järglasel enam pikka pidu ei paista

Eesti Ühistupank kulutas aastate jooksul hulga raha, kuid finantsinspektsioonilt tegevusluba ei saanud.  Foto: Andras Kralla

Kui endise Tallinna linnapea Edgar Savisaare plaan munitsipaalpanga loomisest ei täitunud, vahetati paari aasta eest tulundusühistu ärinime ja osteti suuresti Tallinna maksumaksja raha eest 5protsendiline osalus Coop Pangas, kuid viimasel Eesti Ühistukapitali üldkoosolekul räägiti juba ühistu likvideerimisest.

Suvel toimunud Eesti Ühistukapitali liikmete üldkoosolekul arutati ühe päevakorrapunktina ühistu tulevikku. Juhatuse liige Ülle Mathiesen andis ülevaate, milline on võimalik Ühistukapitali likvideerimise ning vara jaotamise kava. Ühistukapitali varadeks on Coop Panga aktsiad ja raha.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum