Äripäev • 3. veebruar 2016
Jaga lugu:

Jalgratas on kontorirotile parim reisivahend

Jalgrattal reisides on kogemus vahetum ning meeldejäävam kui autos või ühistranspordis.  Foto: EPA

Nädalaid kestev jalgrattaretk läbi mitme riigi on parim viis reisimiseks, selgitab Äripäeva toimetaja ja rattaentusiast Rivo Sarapik videoloos.

Kaks äripäevlast - toimetaja Rivo Sarapik ja finantskontroller Raivo Sormunen - on ülipikkade, päevi ja nädalaid kestvate spordivõistluste-lembesed. Neli aastat tagasi pedaalisid nad Tallinnast Pariisi (L'expédition du Tour de France) ja mullu Lõuna-Poolast Itaaliasse (Giro d'Estonia). Mõlemad reisid kestsid kolm nädalat ning olid üle 3000 kilomeetrit pikad.

Sel suvel saab retk Prantsusmaale teiste veloentusiastide, kollektiivi Tour2France.eu korraldusel järje, mistõttu andis Rivo Sarapik korraldajate palvel kaamera ees aru. Videost saab teada, miks on vaja kontorirotil nädalaid jutti rattaga sõita, mis selle juures kõige rohkem hirmutab ning mida näeb suurtuurile kohale pedaalides.

Eestlaste mullune sõit pälvis tähelepanu ka mainekas rattaportaalis Cyclingtips, mis seiklust kajastas.

Jaga lugu:
Hetkel kuum