Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Andi Hektor TTÜ petuskeemist: noori teadlasi koheldi inetult

Ajaleht Postimees kirjutas sel nädalal, et Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) Nurkse avaliku halduse instituut skeemitas Euroopa Liidu projektiraha teadlastele palkadeks, võltsides selleks ajatabeleid ja töötunde. Eesti Teaduskoja liikme, füüsik Andi Hektori sõnul lükkab inimesed nii-öelda halli tsooni kõrghariduse ja teaduse stagneerunud rahastamine. Kui uurimine kinnitab ajakirjanduses avaldatut, oleks loogiline käik muudatused TTÜ juhtimises.

Andi Hektor.  Foto: Liis Treimann

Otsekoheselt: kas TTÜ juhtum üllatas teid?

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum