Anu Prandi • 11. mai kell 9:00
Arvamused
Ainult tellijale

Anu Prandi: nullist taas üles, elu ja surma peale

Märtsikuus viis koroonakriis söökohtadest külastajad. Pildil tühjad lauad Tallinnas raekoja platsi.  Foto: Liis Treimann

Kõige kiirem ja suurem šokk koos epideemiaga saabus toitlustuse -ja majutuseärisse. Üleöö null klienti, see mõjus ootamatu jäise dušina. Mida teha, et meie lemmikrestoranid ja -hotellid ellu jääksid, arutleb töösuhteagentuuri Actori partner ja gastronoomikonkursi Hõbelusikas asutaja Anu Prandi.

Restoraniäris ei ole hetkel eesmärk kasumit teenida tegutsetakse ellu jäämise nimel. Restoraniäri on madala marginaliga äri ka tava tingimustes ja kogu maailmas. Restoranidel on suured püsikulud, mis tuleb tasuda vaatamata sellele kas ollakse avatud või mitte - ruumide rent, küte, elekter, köögiinventariga seotud kulud.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum