Joonatan Nõgisto • 8. juuli 2020 kell 12:00
Arvamused
Ainult tellijale

Joonatan Nõgisto: põhjendamatu radikaalsus ja segane jutt

Joonatan Nõgisto.   Foto: Erakogu

Soovime, et Eesti oleks innovatiivne ja avatud riik, kus võimekatele ja töökatele inimestele on ruumi, olenemata passis märgitud kodakondsusest. Radikaalne kursimuutus õpirändes pole põhjendatud ning valitsusliikmete sõnumeis puudub ühtsus, kirjutab Eesti Üliõpilaskondade Liidu asejuht Joonatan Nõgisto.

Üliõpilastele andis valitsuse esmaspäevane teadaanne õpirände kohta tunduvalt rohkem küsimusi kui vastuseid. Otsus taasavada piirid õpirändeks toob mõningast leevendust lühiajalistele murekohtadele, mis puudutavad kolmandatest riikidest pärit rahvusvaheliste üliõpilaste võimalusi sügissemestril Eestisse õppima tulla.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum