Heikki Laidma • 31. märts kell 14:00
Arvamused
Ainult tellijale

Heikki Laidma: hämarast jäätmemajandusest globaalse prügiprobleemi innovatsiooniveduriks!

Heikki Laidma  Foto: Erakogu

Mis oleks, kui kasutaks Euroopa struktuurfondide raha, muutmaks Eesti teadusasutused, insenertehniline ja masinatööstuse sektor Euroopa prügiprobleemi innovatsiooniveduriks, küsib ettevõtja Heikki Laidma konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Nathaniel Wyeth patenteeris 1973 plastpudeli, mis on suuteline säilitama gaseeritud vedelikke. Järgmisel kümnendil jalutasid modellid moelavadel, näpus plastikusse kätketud Evian. Kui uskuda tolleaegset turundust, siis lahendas too leiutis inimkonna seni teadaoleva suurima probleemi: inimese käeulatusest puuduva pudeldatud vee ja sellest johtuva suremuse. Teekond kraaniveeni jäi paljudele meist viimaseks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum