Kristina Eik • 1. aprill kell 12:56
Arvamused
Ainult tellijale

Kristina Eik: lõpp toidu raiskamisele äpi abil

Kristina Eik.  Foto: Erakogu

Koondame poodides ära visatava toidu info äppi, mille kaudu jõuaks see vähekindlustatud inimesteni, kirjutab Kristina Eik arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Töötan toitlustuses ja olen ka ise palju toitu minema visanud, alati ängistusega südames, sest tean, et kellelegi oleks see väga vajalik. Minu väikene mõttelend oleks ehk äpisarnane rakendus, mida saab kasutada igaüks. Äppi peaks koondama info, millises poes läheb prügikonteinerisse toit, mida ju tegelikult saab veel mitu päeva kodus söögiks kasutada. Kindlasti ei ole süsteem keerulisem kui söömiskõlblikud toiduained pressida.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum