Heikki Sal-Saller • 6. aprill kell 5:16
Arvamused
Ainult tellijale

Heikki Sal-Saller: kuidas hoida ja kasvatada poolt miljardit eurot

Turistud Tallinna sadamas  Foto: Andras Kralla

Soome turistide arvu vähenemine Eestis näitab kahe riigi kaugenemist teineteisest. Kui võtaks õige ette ja teeks mõnest järgmisest aastast Eesti-Soome sõpruse aasta, kirjutab kommunikatsioonispetsialist Heikki Sal-Saller arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Pealkiri on pretensioonikas, kuid samasse suurusjärku mahub Soome turistide heal aastal Eestisse jäetav summa. Peaksime kindlasti tegelema selle summa säilitamise ja kasvatamisega järgnevatel aastatel, sest Eesti ja Soome on majanduslikel, geograafilistel ja ajaloolistel põhjustel kaks teineteisele kõige lähedasemat riiki. Lihtsalt öeldes: meil tuleb Eesti põhjanaabritele atraktiivsemaks muuta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum