• Jaga lugu:

  Nutikella probleemid panid Apple aktsia langema

  Apple'i nutikellad.Foto: EPA

  Apple’i aktsia on täna tublisti langenud, sest tehnoloogiafirma tunnistas, et uue nutikella andmevõrkudesse ühendamisel võib probleeme tekkida, vahendab MarketWatch.

  Apple’i aktsia on täna odavnenud 2,2 protsenti, 155,55 dollarini. Vahepeal oli aktsia ka 3,1protsendiga miinuses. Dow Jonesi indeksi 30 ettevõtte seast odavnes kõige enam just Apple’i aktsia.
  Väljaandele The Verge’i ajakirjanik Lauren Goode, et ta proovis järgi uut nutikella Apple Watch 3 ning sattus kohe probleemide otsa. Nimelt ei vastanud kella tehisintellekt Siri küsimustele. Lisaks sellele oli ühendus andmevõrkudega ebaühtlane ning seadme aku sai kiiresti tühjaks. Apple andis Goode’ile uue nutikella ning Siri hakkas tööle, aga andmevõrkudega oli ikka probleeme.
  Apple tunnistas, et autentimata Wi-Fi võrgud võivad tõesti nutikella jaoks probleeme tekitada. „Me uurime praegu, kuidas seda tuleviku tarkvarauuendustega ära parandada,“ teatas Apple.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.