investor Toomas • 22. jaanuar 2018
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: riik proovib minu õigusi kaitsta

Tunded on kahetised...  Foto: Anti Veermaa

Jälgisin täna silmanurgast riigikogus toimuvat ning hea meel oli näha, et teemana tõstatati ka minusuguste väikeaktsionäride õigused.

Seda täpsemalt Telia ja väikeaktsionäride vaidlusi puudutavate kohtukaasuste kontekstis. „Meedias on palju tähelepanu pälvinud Telia väikeaktsionäride kohtlemine ning pärast seitset aastat kestnud kohtuvaidlust, mis lõppes väikeaktsionäride võiduga, on viimastel endistelt raske oma hüvitist kätte saada,“ rääkis Vabaerakonna esimees Artur Talvik riigikogu kõnepuldis. „Samuti eirab Telia viivist täies ulatuses ega anna selgitusi, lisaks keelduvad juhatuse liikmed vaatamata Eesti kohtu korraldusele istungil osalemast,“ kirjeldas ta järelpärimises justiitsminister Urmas Reinsalule hetkeolukorda.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum