Äripäev • 28. veebruar 2019 kell 13:15

Kuidas müügitööga jõuda ettevõtte kasvupotentsiaalini?

Uus praktiline saade "Nimed müügitahvlil" on juhtidele, spetsialistidele ja ettevõtjatele. Saate eesmärk on näidata, kuidas müügitööga jõuda ettevõtte kasvupotentsiaalini.  Foto: Äripäev

Uus praktiline saade "Nimed müügitahvlil" juhtidele, spetsialistidele ja ettevõtjatele. Eesmärk on näidata, kuidas müügitööga jõuda ettevõtte kasvupotentsiaalini. Järgnevas 12 osas anname ülevaate Eesti müügimaastiku hetkeseisust, trendidest, kitsaskohtadest ja võimalustest.

Esimeses saates keskendume Dominate Salesi müügiuuringule, mille sisend on kogutud kokku kolme aastaga ja mis kaasab endasse paljude valdkondade ettevõtete informatsiooni. Toome välja peamised kitsaskohad ja olulised tähelepanekud.

Saatejuhid on Silver Rooger ja Urmas Kamdron.

Saadet toetab Dominate Sales.

Kuulake saadet "Nimed müügitahvlil" Äripäeva uuest podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum