Indrek Mäe • 26. aprill 2019 kell 8:14

Kitt vastab, kuidas mõjutas rahapesu Swedbanki tulemusi

Swedbank Eesti tegevjuht Robert Kitt.  Foto: Andras Kralla

Börsilt on saabunud esimesed tähtsamad tulemused. Neljapäeval teatas oma esimese kvartali numbrid Swedbank ning stuudios kommenteeris neid panga Eesti tegevjuht Robert Kitt.

Hommikuprogrammis uurisime Robert Kiti käest, kui kauaks Eesti turul kasvupotentsiaali jagub, mida arvata konkurentsiolukorrast praegusel pangandusturul ning kuidas hindab Eesti suurima panga juht meie majandusväljavaadet käibemaksu ning kinnisvara- ja automüügituru kokkukuivamise tingimustes.

Üle ega ümber ei saa sellest, kas Swedbanki aktsia on praegu hea investeering. Saime ka teada, miks fännab Kitt Nassim Nicholas Talebi ning tema äsja eesti keeles ilmunud raamatut „Oma nahk mängus“ ja kuidas ta neid põhimõtteid oma elus rakendab.

Külas oli ka Skype Eesti tegevjuht Tanel Erm, kellega rääkisime Microsofti arengusuundadest ning ka äsja ilmunud majandustulemustest. Vaatame otsa ka värsketele EfTENi ning Facebooki majandustulemustele.

Stuudios olid saatejuht Indrek Mäe ja uudistetoimetaja Liis Amor.

Kuula värsket hommikuprogrammi Äripäeva podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum