Karl-Eduard Salumäe • 15. mai 2020 kell 10:15
Saated
Ainult tellijale

Ettevõtja: riik pani tööandjad lidudes toetust küsima

Grow Finance OÜ juht Ulvi Tallo  Foto: Liis Treimann

Raamatupidamisfirma Grow Finance juhi Ulvi Tallo meelest tegi riik vea, kui andis tööandjatele sõnumi, et palgatoetust saab üksnes kolme kuu jooksul. See soodustas tema hinnangul muu hulgas numbritega vingerdamist, et end abikõlbulikuna näidata.

„Lidu, jookse. Võimalikult kiiresti, sest ainult kolm kuud on aega, nagu esimene sõnum oli. Kui sa kolme kuuga ei saa, siis kukud pikali,“ kirjeldas Tallo Äripäeva raadio saates „Kuum tool“ signaali, mille ettevõtjad riigilt said. „Tegelikult saab iga majandust natukenegi tundev inimene aru, et see kriis ei lõpe kolme kuuga ära. Meie oleme arvatavasti selles sektoris, kes ei kuku kolme kuuga, vaid suvel ja sügisel.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum