• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USD-l pole millelegi toetuda

  Dollari kurss tõusis reedel üle 1,49 Saksa marga ehk 11,92 krooni. Õhus on Saksa marga repomäära langetamise hõngu. Pole aga kindel, et seegi dollarit pikaajaliselt toetab. Praegune kursitõus on tõenäoliselt seotud üksnes spekulatsioonidega.
  Soome marga kurss, mis oli reede hommikuks nõrgenenud üle taseme 3 FIM/DEM, tugevnes õhtuks taas allapoole nimetatud psühholoogiliselt tähtsat nivood. Eesti kroonides tugevnes Soome mark 2,663 kroonilt 2,670 kroonile. Samasuguse mustriga oli ka Rootsi krooni graafik: hommikuselt 1,793 kroonilt leidis aset tugevnemine 1,802 kroonile. Eesti valuutaturu jaoks lõpetas Rootsi kroon 1,799 krooni juures. Helsingi börsi indeks oli terve päeva praktiliselt paigal -- õhtuks +0,06% 2087 puktini. Stockholmi börsi üldindeks seevastu langes 0,36%, jäädes pidama 1949 punktil.
  Pärast kolmepäevast platood langes rubla kurss reedel kolm punkti 5290 RUR/USDni, oksjoni maht oli 11,32 miljonit dollarit. Tänane ametlik rubla kurss on 5290 RUR/USD.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Nordecon ehitab kaitseväele 10 miljoni eest laod
Nordecon ehitab kaitseväele Harjumaale laod ja taristu ligi 10 miljoni euro eest, selgub börsiteatest.
Nordecon ehitab kaitseväele Harjumaale laod ja taristu ligi 10 miljoni euro eest, selgub börsiteatest.
Sotsiaaldemokraadid võitsid napi eduga Saksa valimised
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Joe Biden süüdistab vaktsineerimata ameeriklasi majanduse aeglases taastumises
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.