• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lätis püsib huvi Unibanka aktsia vastu

  Riia börsil liikusid aktsiate hinnad eile suhteliselt elavas kauplemises ülespoole. Börsi indeks fikseerus 404,37 punkti tasemel ehk 1,5% üleeilsest tasemest kõrgemal. Börsi päevakäive oli 238 000 latti (6,0 mln kr). Diilerite sõnul oli tähelepanu keskpunktis jällegi Unibanka aktsia, mille hind kerkis elavas kauplemises (käive ca 200 000 latti) 10 santiimi võrra, 3,65 latile. Diilerite sõnul on Unibanka viimase aja edukuse taga head fundamentaalsed näitajad ja tõus ise meelitab sammuti uusi investoreid juurde.
  Aktsiate hinnad Vilniuse börsil jätkasid vaikset langust ja diilerite arvates võib hiljutine kiire tõus mõneks ajaks lõpenud olla. Litin-A indeks langes eile 1,4%, 1956,11 punktile. Samas usuvad diilerid, et korrektsioon ei tule siiski väga suur.
  Paar viimast päeva selgelt languse suunas liikunud aktsiate hinnad Venemaa kauplemissüsteemis hakkasid eile taas tõusma. RTS-indeks kerkis päevaga 2,04% ja lõpetas päeva 538,46 punkti tasemel. Diilerite sõnul olid eilse tõusu taga eeskätt kohalikud investorid. Välisinvestorid on praegu äraootaval seisukohal ja pigem realiseerivad positsioone.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.