21. august 1997 kell 22:00

Lätis püsib huvi Unibanka aktsia vastu

Riia börsil liikusid aktsiate hinnad eile suhteliselt elavas kauplemises ülespoole. Börsi indeks fikseerus 404,37 punkti tasemel ehk 1,5% üleeilsest tasemest kõrgemal. Börsi päevakäive oli 238 000 latti (6,0 mln kr). Diilerite sõnul oli tähelepanu keskpunktis jällegi Unibanka aktsia, mille hind kerkis elavas kauplemises (käive ca 200 000 latti) 10 santiimi võrra, 3,65 latile. Diilerite sõnul on Unibanka viimase aja edukuse taga head fundamentaalsed näitajad ja tõus ise meelitab sammuti uusi investoreid juurde.

Aktsiate hinnad Vilniuse börsil jätkasid vaikset langust ja diilerite arvates võib hiljutine kiire tõus mõneks ajaks lõpenud olla. Litin-A indeks langes eile 1,4%, 1956,11 punktile. Samas usuvad diilerid, et korrektsioon ei tule siiski väga suur.

Paar viimast päeva selgelt languse suunas liikunud aktsiate hinnad Venemaa kauplemissüsteemis hakkasid eile taas tõusma. RTS-indeks kerkis päevaga 2,04% ja lõpetas päeva 538,46 punkti tasemel. Diilerite sõnul olid eilse tõusu taga eeskätt kohalikud investorid. Välisinvestorid on praegu äraootaval seisukohal ja pigem realiseerivad positsioone.

Hetkel kuum